Bli med til topps....

Felles turer med både sosiale og faglige aktiviteter!

Bedriftsidrettslaget er voksende

Image not available

Vi er alltid på jakt etter nye ansatte!

Ønsker du å spille i Eliteserien?


I PROMIS er vi alltid utsolgte! Vi leter nå etter deg som ønsker å vokse sammen med oss. En unik mulighet til å jobbe i Norges beste konsulentselskap innen IT-prosjektledelse og styring.

 

Du får jobbe i et selskap som:

 • Er rangert som topp tre konsulentselskaper av norske IT-direktører flere år på rad
 • Bidrar til det beste for fagmiljøet i Norge. Vi utvikler og deler kunnskap!
 • Har tilgang på markedets beste rammeavtaler med de største og mest attraktive kundene
 • Utvikler og former bransjestandarder som ITPP, ACE og PS2000 (les mer)
 • Har et inkluderende og sosialt miljø med årlige turer og samlinger for både deg og partneren din
 • Skjønner at du har et enda viktigere liv ved siden av jobben
 • Jobber for en bedre verden gjennom et unikt samarbeid med Education for Life (les mer)


Du får:

 • Jobbe med de beste i bransjen
 • Høy lønn
 • Tilbud om eierskap med gode årlige utbytter
 • Stor oppdragssikkerhet
 • Betalt for alt internt fagarbeid
 • De beste pensjon- og forsikringsordningene på markedet – selvsagt!

Du er:

 • Erfaren, med minimum fem år i bransjen. Enten som prosjektleder i store eller mindre prosjekter, eller med et ønske om å vokse videre inn i prosjektlederrollen i fremtiden.
 • Opptatt av prosjektleder-faget og ønsker å bidra til videre utvikling av prosesser, metodikker og verktøy til det beste for hele fagmiljøet i Norge
 • Klar for utfordringer i et selskap som setter DEG i sentrum.

 

PROMIS organiserer jobbhverdagen på enkel måte:

 • Fleksibel arbeidssituasjon. Ingen detaljstyring av den enkelte konsulent
 • Enkel og flat struktur – det er konsulentene som sammen driver PROMIS fremover
 • Stor frihet til å forme en arbeidshverdag som passer DEG best mulig

   

Er du klar til å ta neste steg i karrieren? Vi hører gjerne fra deg. Send en uforpliktende forespørsel ved å kontakte oss på:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 934 96 747 ved rekrutteringsansvarlig Arnfinn Flo

 

Fortsatt usikker på hvem vi er og hva slags mennesker som jobber her? Les mer om noen av våre ansatte.

Image not available

Randi Thomsen


Jeg har vært ansatt i PROMISi perioden 2011-2014 og på nytt fra 2017. Jeg valgte PROMIS på nytt fordi jeg ønsker å være en del av sterkt faglig miljø inne prosjekt- og programledelse i et lite uavhengig konsulenthus. Vellykkede IKT-prosjekter er helt avhengig av å sette fokus på endringsledelse og gevinstrealisering for å lykkes. Nye IKT-løsninger må gi en verdi for brukere og organisasjonen og dette er temaer som jeg brenner for og får muligheten til å jobbe med i PROMIS. Dyktige kollegaer, gode diskusjoner og sosialt samvær krydrer hverdagen.

Image not available

Gunnar J. Olving


PROMIS har vist seg å være midt i blinken for min del. Jeg begynte høsten 2011, følte meg hjemme fra første dag, og jeg har ikke angret et sekund. PROMIS’ integritet og sterke fagarbeid, både internt og eksternt, gjør at jeg er stolt av å være ansatt her. Før jeg begynte i PROMIS hadde jeg arbeidet som prosjekt- og testleder i mange år, stort sett i telekom og bank/finans. Dette er roller jeg fortsatt fyller som utleid konsulent fra PROMIS.

Image not available

Nils Arne Emblemsvåg


Jeg begynte i PROMIS august 2016 fordi jeg ønsket å bli en del av et uavhengig konsulentmiljø med et sterkt merkenavn. PROMIS representerer for meg profesjonalitet og integritet og er ett av de selskapene som leder an i utviklingen av fagområder knyttet til IKT prosjekter. Muligheten til å delta i oppdrag som har betydning for samfunnet og erfaringsutveksling med dyktige kolleger er viktig for meg. I tillegg til selvstendighet og fleksibilitet får jeg et aktivt sosialt miljø preget av en uformell tone. Jeg forventer at PROMIS med sin unike posisjon og dyktige kolleger, skal gi meg både det faglige og sosiale engasjement som gjør at jeg vil utvikle meg til en enda bedre prosjekt- og programleder. Sist men ikke minst, jeg forventer at PROMIS vil bidra til at reisen både blir spennende og morsom.

Image not available

Siv Herberg


Jeg valgte PROMIS da jeg ønsket å være i et uavhengig konsulentselskap med et sterkt renomé i markedet. Hos oss får man ta del i sentrale roller i noen av de mest spennende IT-prosjektene i Norge. PROMIS har et meget sterkt fagmiljø, hvor jeg blant annet er kursholder på prosjektsertifiseringen ITPP. Det er et fint avbrekk fra hverdagen ute hos kundene våre. Selvstendigheten og fleksibiliteten i PROMIS gjør også at dette er stedet for meg.

Image not available

Odd Gunnar Alterhaug


Jeg heter Odd Gunnar Alterhaug og jeg trives godt i krevende lederroller innenfor anskaffelser av utvikling og vedlikehold av systemløsninger samt omstillingsprosjekter innen offentlig sektor. Dette henger godt sammen siden det er mye omstilling i strategiske anskaffelsesprosesser, og det er alltid anskaffelser innenfor store omstillingsprosjekter. Jeg trives i PROMIS for det er et spennende fagmiljø der mange har tung erfaring innenfor mine interesseområder, det er gode arenaer for å utveksle erfaringer og det er et godt samhold.

Image not available

Ole Thomasrud


Etter flere år som leder og involvering i prosjekter gjennom prosjekteierskap, ville jeg igjen jobbe som prosjektleder. Valget falt på PROMIS og jeg har ikke angret et sekund. Dyktige medarbeidere med faglig integritet, et uformelt og sosialt miljø, samt muligheten til å jobbe i prosjekter av stor samfunnsmessig betydning er faktorer som gjør at jeg er stolt og glad for å være en del av PROMIS.

Image not available

Nina Elise Jørgensen


Jeg begynte i PROMIS i februar 2014 fordi jeg ønsket meg til et mindre selskap med et tungt fagmiljø. Jeg har vært i noen av de største offentlige moderniseringsprosjektene de siste årene og har møtt mange dyktige konsulenter fra PROMIS på veien. Det er både hyggelig og faglig givende å nå selv være en del av PROMIS-miljøet, der både erfaring og tunge sertifiseringer er noe av ballasten vi har med oss ut til kunder.

Image not available

Jørgen Petersen


Jeg var med og startet opp PROMIS i 1997 fordi jeg så et stort behov for å samle og utvikle kompetanse og erfaringer knyttet til å gjennomføre store IKT-prosjekter. Jeg ønsket å kombinere det å jobbe i et mindre selskap med flat struktur med å bygge opp et tungt fagmiljø innen prosjektgjennomføring. Det opplever jeg at vi har lykkes med, spesielt gjennom en masse store og spennende oppdrag, men også gjennom å utvikle PS2000 kontraktsstandarden, og etter hvert ITPP-sertifiseringen innen smidig prosjektledelse og boken Agile Contracting og Execution (ACE). Når jeg i tillegg har så mange gode og hyggelige kollegaer i PROMIS, trives jeg veldig godt med dette. Selv jobber jeg mye med kvalitetssikring og spesielt knyttet til prosjekter som faller inn under Finansdepartementets KS-ordning.

Image not available

Anne Vold Torland


Jeg begynte i PROMIS sommeren 2013. For meg var PROMIS da et anerkjent prosjektledermiljø, spesielt langt framme på ledelse av systemutviklingsprosjekter. Jeg ønsket først og fremst å jobbe i PROMIS for å bli en del av dette miljøet med erfarne og dyktige kollegaer som jeg kunne lære fra. Siden jeg begynte har jeg vært i oppdrag hos Statens vegvesen, sammen med tre andre fra PROMIS. Rollen min er å være leder av prosjektkontoret. Nå som jeg har jobbet i PROMIS en stund vil jeg si at det som tiltrakk meg mest - faglige dyktige og erfarne kollegaer å lære fra - nettopp er det som jeg setter aller mest pris på. Jeg liker også veldig godt måten selskapet er organisert, med den friheten, ansvaret og fleksibiliteten som det innebærer.

Image not available

Arnfinn Flo


Jeg begynte i PROMIS fordi jeg ønsket å spille i eliteserien. I PROMIS får jeg jobbe sammen kolleger som har erfaring fra de største og viktigste endringsprogrammene gjennomført i det norske markedet, og som virkelig brenner for prosjektlederfaget. For en metodikkjunkie som meg er det motiverende å være ansatt i et selskap som er med på å definere og drive sentrale kontraktsstandarder og som tar seg tid til å ha en akademisk tilnærming til metoder og videre utvikling av disse. I PROMIS er balansen mellom frihet og ansvar for egen karriere sett opp mot støtten fra og erfaringen til Norges dyktigste prosjektlederkollegium en uslåelig kombinasjon.

Image not available

Siri Sundby


Jeg liker å jobbe i PROMIS fordi PROMIS har fokus på faglig utvikling - blant annet med PS2000 kontraktsstandardene og ITPP-sertifisering i smidig prosjektstyring. Videre har jeg hatt spennende oppdrag og mange hyggelige og dyktige kollegaer som jeg kan lære av. Jeg setter også pris en "lean" organisasjon som gir stor frihet og fleksibilitet. Nå er jeg prosjektleder i et program som skal innføre bedret personvern og informasjonssikkerhet i politiet. Det er ikke en "rett frem" oppgave, og det er derfor spennende og utfordrende. Jeg har vært med på å utarbeide og gjennomføre ITPP-sertifisering i smidig prosjektstyring. Jeg bruker også litt av tiden min på å være HR-ansvarlig i PROMIS. Tidligere har jeg jobbet med nettløsninger som finn.no, bokklubbenes første nettbokhandel og Visum på nett.

Image not available

Trond Åsheim


Jeg har vært i PROMIS siden 1998 og har alltid trivdes med miljøet, fagområdene, kundene og oppdragene. Selv etter 3 års permisjon i forbindelse med et utenlandsopphold, så var jeg aldri i tvil om jeg skulle begynne i PROMIS igjen. PROMIS tilbyr et uformelt, fritt, spennennde og utfordrende mijø med kollegaer som er ekstremt faglig dyktige. Man har stor påvirkningskraft både ift egen utvikling og ikke minst hvordan PROMIS skal utvikle seg videre.

Image not available

Ingrid Wiig


Jeg begynte å jobbe i PROMIS i 2015 fordi jeg ønsket å få jobbe med kunder som søker etter de beste fagpersonene innen smidig prosjektstyring og gjennomføring. I mitt første oppdrag for PROMIS har jeg jobbet med å innføre smidig arbeidsmåte i en erfaren utviklingsenhet, som har både legacy løsninger og moderne plattformer. Et fantastisk spennende og krevende oppdrag, der jeg virkelig får brukt både egen praktisk erfaring og teori samtidig. Etter min mening skiller PROMIS seg ut i konsulentbransjen, som et faglig sterkt men samtidig uformelt miljø. Dette liker kundene, vi kommer tettere på og har mange langvarige kundeforhold. At i tillegg det sosiale er viktig og prioritert i PROMIS, alltid arrangert av egne ansatte med stor variasjon og innhold, gjør PROMIS til et veldig attraktivt sted å jobbe.

Image not available

Michael Kaldager


Jeg heter Michael Kaldager og begynte i PROMIS basert på egen erfaring med kontraktstandarden PS2000, kunders gode omtale og ansattes tilfredshet med selskapet og oppdragene. I PROMIS har vi et sterkt fagmiljø innen prosjektledelse som gir faglig påfyll selv til en med lang fartstid som konsulent og linjeleder. Erfaring fra tidligere oppdrag danner et godt fundament for våre oppdrag. Dyktige medarbeidere og et godt sosialt miljø er en ekstra bonus.

Image not available

Ann Kvistad


Jeg begynte i PROMIS i april 2013 fordi jeg ønsket å være en del av Norges ledende konsulentselskap innen styring og ledelse av IKT-prosjekter. PROMIS, som en velrenommert aktør, er med «der det skjer». Dette gjør PROMIS til en attraktiv arbeidsplass med stort engasjement og mange muligheter for spennende oppdrag og mye nyttig erfaringsutveksling.

Image not available

Inger Røst


Mitt valg om å begynne i PROMIS var basert på ønsket om å være en del av Norges ledende fagmiljø innen prosjektledelse og kvalitetssikring. Kjennskap til selskapets sterke faglige profil hadde jeg igjennom å ha jobbet sammen med konsulenter fra PROMIS i flere oppdrag. Aktivt fagmiljø, hyggelige kollegaer og uformell tone internt, gir trivsel og samhold som jeg trives godt med. PROMIS har gitt meg muligheter for mange spennende oppdrag. Mulighet til å strekke seg og stadig lære mer, er motiverende.

Image not available

Tor Murvold


PROMIS har alltid fremstått for meg som en solid og uavhengig aktør i markedet med faglig dyktige prosjektledere. Jeg var derfor svært godt fornøyd da jeg ble en del av dette miljøet i 2011, og har ikke angret siden. De senere årene har jeg vært utleid som prosjektleder i offentlig sektor. I tiden før jeg startet i PROMIS var jeg prosjektleder i bank- og finanssektoren i 10 år. Jeg har ellers lang fartstid fra Forsvaret. PROMIS er et selskap som tar godt vare på sine ansatte gjennom sosiale aktiviteter, inkluderende styringmodell og uformelle tone. Det må også nevnes at det er veldig god oppslutning om bedriftsidrettslagets skikurs og sykkelkurs. Dette gleder en som er over snittet aktiv på idrettsfronten.

Image not available

Stein Tore Rasmussen


Jeg er gründer og assisterende direktør i PROMIS. Gjennom PROMIS har jeg fått anledning til å eksponere meg i mange spennende oppdrag. Jeg har for eksempel ledet prosjektet for etableringen av Finn.no, jeg ledet IKT-delen av prosjektet som bygget bagasjeanlegget på Gardermoen og jeg var programleder ved innføring av pensjonsreformen i NAV. For meg er det viktig at PROMIS er i kontinuerlig utvikling både gjennom å ansette flinke og inspirerende mennesker og gjennom vår utvikling av produkter metodikk som bringer prosjektledelsesfaget videre. Jeg er opprinnelig fra Larvik og oppholder meg helst på hytta der hele sommeren. Jeg er kanskje litt over middels opptatt av det siste innen sportsutstyr i carbon enten det gjelder sykler, ski, staver, kajakk eller årer.

Image not available

Erik Berg


Å ha PROMIS som arbeidsgiver har jeg vært veldig godt fornøyd med siden jeg ble ansatt i august 2006. Både fordi jeg har hatt spennende og givende arbeidsoppgaver i profilerte prosjekter og program hos våre kunder, men også fordi jeg er del av et svært kompetent og hyggelig kollegium. Mine fagområder er først og fremst ledelse og kvalitetssikring av IKT-prosjekter – fagområder som gir mange muligheter i PROMIS. Vi setter krav til, og har gode incentiver for, faglig utvikling hos våre medarbeidere. Å stille opp for hverandre med erfaringer og kunnskapsdeling er en selvfølge for PROMIS-konsulenter. Som god hobbytrimmer har jeg også stor glede av de initiativ som bedriftsidrettslaget tar, det være seg skikurs, terrengsykkelkurs, padlekurs mm.

Image not available

Svein Mjåset


Da vi startet PROMIS i 1997 var en av ideene å kombinere prosjektledelse og rådgivning innen IKT-prosjekter med tid til faglige utvikling. Vi så for oss ca. 10% av tiden til interne prosjekter, og dette har blant annet resultert i en felles faglig plattform, PS 2000 kontraktstandardene og fokus på smidig prosjektutvikling gjennom ACE («Agile Contracting and Execution») og sertifiseringsordningen ITPP (IT Project Professional). Personlig har jeg de siste årene jobbet mest med offentlige anskaffelser (prosjekt- og prosessledelse i nært samarbeid med interne eller eksterne jurister) og ekstern kvalitetssikring av store offentlige og private programmer og prosjekter. Vår fordel som konsulenter med erfaring fra mange etater og departementer er å kunne bidra på tvers i forvaltningen ved å gjenbruke gode erfaringer og tidlig identifisere risiko og («don’t forget») iverksette tiltak! Så har vi det trivelig i PROMIS; det er et privilegium å omgås flinke og hyggelig kollegaer, også på turer i inn- og utland!

Randi Thomsen

Gunnar J. Olving

Nils Arne Emblemsvåg

Siv Herberg

Odd Gunnar Alterhaug

Ole Thomasrud

Nina Elise Jørgensen

Jørgen Petersen

Anne Vold Torland

Arnfinn Flo

Siri Sundby

Trond Åsheim

Ingrid Wiig

Michael Kaldager

Ann Kvistad

Inger Røst

Tor Murvold

Stein Tore Rasmussen

Erik Berg

Svein Mjåset