Personvern i PROMIS AS

 

I PROMIS tar vi personvern på alvor. Det handler om vår respekt for deg som kunde, samarbeidspartner og medarbeider, samt din tillit til oss som selskap. I ditt samarbeid med PROMIS skal vi sørge for: 

  • Å behandle personopplysninger på en lovlig, rettferdig og åpen måte.
  • Å kun hente inn personopplysninger som er relevante for vårt samarbeid.
  • Ikke å hente inn mer personopplysninger enn nødvendig.
  • At personopplysninger som vi har hentet inn skal være oppdaterte og korrekte.
  • At personopplysninger som vi har hentet inn skal slettes når det ikke lenger er behov for dem.
  • At personopplysninger som vi har hentet inn skal behandles konfidensielt.
  • Å aldri selge personopplysninger til tredjeparter.

Kunder og medarbeidere har rett til å få innsyn i personopplysninger knyttet til vårt samarbeid. De skal kunne få en kopi av disse, og kan velge å slette dem fra våre systemer.

 

Besøkende av nettsiden PROMIS.NO

PROMIS benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere brukermønsteret til de som besøker nettstedet vårt. 

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

 

Kunder

PROMIS lagrer personopplysninger (navn og kontaktinformasjon) om personer som har tatt kurs og sertifiseringer, som ITPP, arrangert av PROMIS AS og Metier OEC (org.nr. 917807590). Opplysningene oppbevares frem til sertifiseringen blir utdatert. 

PROMIS lagrer personopplysninger (navn og kontaktinformasjon) om personer i selskaper som vi har et forretningsmessig samarbeid med. 

 

Medarbeidere

PROMIS lagrer personopplysninger om medarbeider i flere administrasjonssystemer. De fleste personopplysninger om ansatte slettes innen 6 måneder etter avsluttet samarbeid, men noen data oppbevares statisk (uten videre behandling) utover 6 måneder for å tilfredstille formelle lovkrav (m.a. bokføringsloven).

 

Personvernombud

Dersom du har spørsmål om PROMIS sin behandling av personopplysninger, ta kontakt med vårt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (Dagfinn Fidje Bjørlo). 

 

 

Sist oppdatert 01.07.2018