Image not available

ITPP-kurs vinter og våren 2019

Jobber du i smidige prosjekter og vil lære mer? Synes du smidig er bra, men strever med å gjennomføre det i praksis? Synes du smidig mangler svar på hvordan du skal gjøre oppgaven som prosjektleder?

Klikk her for å lese mer!

Da anbefaler vi sertifiseringskurset ITPP.

Er DU den dyktige prosjektlederen PROMIS er på jakt etter?

Image not available

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter. Du må ha vilje til å ta ansvar og mot til å kunne stå frem og lede også i vanskelige situasjoner.

Les mer om mulighetene her ...

Er DU den dyktige prosjektlederen vi er på jakt etter?

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter.

Image not available

PROMIS og Promis Qualify flytter til nye lokaler

Etter tre fine år samlokalisert med Metier OEC på Smestad er PROMIS-selskapene nå på flyttefot. Våre nye lokaler blir i Stortingsgata 12, med utsikt ut over Spikersuppa, Stortinget og Nationaltheatret.

Klikk her for å lese mer!

Vi ser frem til å ta deg imot i våre nye lokaler!

Nordic Choice Hotels - ny web

Nordic Choice Hotels hadde som mål å få et sterkere grep om web som kanal. De ønsket å revitalisere sine nettsider, øke trafikken, få opp konverteringsgraden og dermed øke inntektene fra web.

Nordic Choice Hotels hadde også som mål forbedre servicen for sine kunder - spesielt for medlemmer av lojalitetsprogrammet Nordic Choice Club. Medlemmene skulle få bedre oversikt over innholdet i og fordelene ved lojalitetsprogrammet. Dette skulle igjen bidra til rekruttering av nye medlemmer og øke lojaliteten fra eksisterende medlemmer.

Prosjektet var svært vellykket og ny web økte både trafikken og konverteringsgraden på sidene og dermed inntektene. Nordic Choice Club har fått økt medlemsmassen betraktelig og servicen til kundene generelt har økt gjennom bedre stabilitet og bedre tjenester.

PROMIS hadde prosjektledelsen for prosjektet fra behovspesifisering og anskaffelse til gjennomføring og innføring.

Våre tjenester

iStock 000021549473 300 200

Vi leverer tjenester som bidrar til vellykkede IKT-investeringer for våre kunder. Les mer om tjenestene våre:

Våre produkter

ITPP 188 188Vi er opptatt av kontinuerlig fagutvikling innen prosjektstyring og prosjektledelse. Les mer om produktene våre: