PROMIS skaper verdier for våre kunder ved å støtte dem i valg av strategiske prosjekter ut fra et gevinstperspektiv og gjennom å lede og gjennomføre disse prosjektene for kunden.

PROMIS har et stort volum av referanser. Nedenfor presenteres et utvalg av aktuelle referanser som viser litt av bredden i våre oppdrag.

Stiftelsen Norsk Rikstoto er en frittstående, næringsdrivende stiftelse som har ansvar for alt totalisatorspill og overordnet økonomisk styring av hestesporten i Norge. Norsk Rikstoto omsetter for nesten 4 mrd NOK i året, og overfører betydelige beløp til norsk hestesport og hestehold.

Norsk Rikstoto er avhengig av en robust og skalerbar IT-infrastruktur. I en hverdag der både det norske og internasjonale spillmarkedet er i en kontinuerlig utvikling er det viktig å være rigget for å kunne svare på markedets og kundenes behov raskt.

PROMIS er engasjert som prosjektleder for en omfattende modernisering av IT-infrastrukturen i Norsk Rikstoto. I tillegg støtter PROMIS arbeidet med å strømlinjeforme generelle arbeidsprosesser og leveransemodell.