Jobb i PROMIS

Hvem er du?

Du har erfaring og utdannelse som gjør at du kan arbeide selvstendig for kunder med prosjektledelse, smidig prosjektstyring, anskaffelser eller kvalitetssikring. Du har IT-kompetanse, bred erfaring fra IT-prosjekter eller omstillingsprosjekter, og du kan omsette kundenes behov i gode løsninger.

  • Du må ha forståelse for kundens problemstillinger og legge vekt på tillit, samarbeid og dialog 
  • Du må ta ansvar, være løsningsorientert og kunne jobbe under tidspress
  • Du må ha en målrettet og kvalitetsbevisst arbeidsmåte som tilpasses det enkelte oppdrag
  • Du må være innstilt på å dele din kunnskap med andre
  • Det er en fordel å ha sertifiseringer som for eksempel PMP, IPMA eller PRINCE2


Hvem er vi?

Vi som jobber i PROMIS har solid erfaring, forstår utfordringene og kjenner fallgruvene i IT-prosjekter. Som ansatt i PROMIS vil du kunne oppnå en god faglig utvikling kombinert med en selvstendig og fleksibel jobbhverdag.

 

PROMIS jobber på noen av de største og mest komplekse prosjektene i bransjen, og i en rekke mindre prosjektleder- og rådgivningsoppdrag.  Det er sterkt faglig engasjement i PROMIS og vi søker fornyelse og høyt faglig nivå gjennom erfaringsutveksling og aktiv deltagelse i faglige nettverk innen IKT og prosjektledelse. 

 

PROMIS er fagansvarlig og aktiv bidragsyter til PS2000 kontraktsstandardene, aktive i Dataforeningens faggrupper og samarbeider med norske Simula Research Laboratory. Vi utarbeider og holder kurs blant annet innenfor smidig prosjektstyring, PS2000 og Finansdepartementets KS-ordning.

 

PROMIS er et uavhengig konsulentselskap med en objektiv, profesjonell og uavhengig holdning til leverandører. Miljøet er preget av stor frihet, lite byråkrati, attraktive betingelser samt et hyggelig sosialt miljø.

 


 

Er dette interessant? Ta kontakt med:

Administrerende direktør Jørgen Petersen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  - Mobil: 920 13 636

HR-ansvarlig Siri Sundby Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen - Mobil: 951 02 982

 

 dame_utsyn_rekruttering_v3

 

PROMIS

PROMIS er et av Norges mest fremtredende fagmiljøer innen IKT- prosjektledelse, IKT- anskaffelser og kvalitetssikring.

> Bli med i vår diskusjonsgruppe på Linkedin

ITPP-Sertifisering

PROMIS og Metier tilbyr en internasjonal sertifisering innen smidig prosjektstyring.

> Påmelding Se video

PS2000

PROMIS har vært sentrale i utviklingen av PS2000- kontraktsstandarden. Standarden er også ledende innen smidig utvikling med egen versjon for dette formålet - PS2000 smidig.

> Les mer om PS2000