Anders Vindvad starter i PROMIS – hils på ham!

Anders Vindvad starter i PROMIS 1. mars.

Vil gjøre en forskjell

Anders er en erfaren prosjektleder som brenner for faget. Han er cand.scient i informatikk fra Universitetet i Oslo og startet karrieren som utvikler, men ønsket etter hvert å være med og bestemme hvordan en skal gjennomføre prosjekter. Etter mange år i et stort konsulentselskap valgte han PROMIS.

PROMIS er anerkjent faglig, og har et godt omdømme i bransjen

forteller Anders, før han legger til at han har også valgt bevisst et selskap med flat struktur, opplegg for faglig utvikling og god lønnsmodell. «Det at alle i firmaet jobber ute hos kunde teller også positivt i mine øyne». Anders har tidligere jobbet sammen med folk fra PROMIS, og vet derfor at hans nye kolleger er dyktige fagfolk og hyggelige mennesker.

Ordnede forhold og gode kolleger

Som prosjektleder er han opptatt av å styre prosjektet i riktig retning, og liker spesielt godt at han kan være den som gjør en forskjell. «Det er spennende å prøve finne den beste måten å få prosjektet i mål på», påpeker Anders, som fokuserer på å lage gode team som jobber sammen for å skape verdi for kunden.

Anders verdsetter ordnede forhold og gode kollegaer, noe han ser frem til i PROMIS. Han vet at mulighetene for gode oppdrag er mange da PROMIS har mange rammeavtaler med spennende kunder. Han håper på å få et oppdrag er der hvor har noe å strekke seg, samtidig som han får brukt den erfaringen har opparbeidet seg gjennom årene.

Firebarnspappa med høyt aktivitetsnivå

Anders går inn for det han driver med 100%, også på fritiden. Han har vært i gardemusikken, har svart belte i karate (3. dan) og er ivrig til å stå på ski, løpe og trene vekter.  Som stolt far til fire jenter – tre i barnehagen og en i første klasse- har Anders hektiske dager, men fortsetter å dyrke fritidslivet når muligheten byr seg.

Vi ønsker Anders velkommen til PROMIS!