Kvinner i PROMIS- Siri Sundby

Spennende oppdrag og lite byråkrati

Siri Sundby brenner for å få team til å fungere og levere godt. Hun er en av mange kvinner som slutter seg til det inkluderende konsulentselskapet PROMIS. 

– Jeg tror at det gode renommeet blant kvinner skyldes fokus på faglig utvikling, spennende oppdrag samt en fleksibel arbeidshverdag med god mulighet til å påvirke hvor mye man jobber, sier Siri Sundby. 

Flere kvinner ombord

Da Siri Sundby startet hos PROMIS i 2010 kjente hun allerede til selskapet. Mest fordi hun kjente noen som jobbet der, men også fordi hun møtte andre konsulenter på oppdrag hun selv var på. Hun liker å jobbe i prosjekt, og PROMIS har spennende oppdrag som hun trives med.

– Jeg liker også at det er lite byråkrati og at jeg har mulighet til å jobbe så mye som jeg selv vil. Da jeg startet var vi ganske få kvinner, og nå er vi ganske mange. Men jeg synes ikke det har ført til store forskjeller i hvordan det er å jobbe der. Det er fint å være kvinne i PROMIS, akkurat som det er fint å være mann her. 

Mulighet til å påvirke 

For Siri er det viktig med hyggelige kollegaer på arbeidsplassen. Det er også viktig for henne å bli respektert og få anerkjennelse for det hun gjør, noe hun opplever her. 

– Lønnsmodellen er veldig enkel å forholde seg til og du får betalt ut ifra hvor mye du jobber. Jeg synes det er fint å få muligheten til å være med og påvirke, og samtidig har PROMIS mange spennende oppdrag, og lite byråkrati. På denne måten skiller de seg ut fra andre arbeidsplasser, sier Siri. – Det faglige, interne arbeidet og sosiale samlingene er også et stort pluss, legger hun til. 

Legger til rette for utvikling av prosjektlederfaget

De spennende og varierte oppdragene sørger for en jevn utvikling av kompetanse innen prosjektlederfaget. PROMIS legger også til rette for utvikling ved at vi får delta i intern fagutvikling.

– Selv blir jeg mest inspirert av de jeg jobber sammen med, spesielt hvis vi kan reflektere sammen over hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Ellers følger jeg HIT-nettverket, jeg tar noen kurs/sertifiseringer og leser Computerworld

Metodikkene Siri bruker i arbeidet som prosjektleder kommer helt an på hva hun jobber med og hvem hun jobber sammen med. Smidige prinsipper passer henne godt, og hun følger ofte magefølelsen som prosjektleder

– Jeg brenner for å få team til å fungere og levere godt, og jeg vil anbefale alle som vurderer å jobbe hos PROMIS om å ta en prat med oss!