Trine vil jobbe hos PROMIS - hils på henne

Portrett av smilende kvinne med briller

 

Raskt inn i kundens behov

– Jeg liker å jobbe med nye bransjer og organisasjoner, og lære deres forretning å kjenne. Som konsulent synes jeg det er viktig å sette meg raskt inn i kundens behov og prosjektets formål, og gå i dybden der det er behov for dette. Både for å bli effektiv, men også for å oppnå tillit hos ulike aktører man må forholde seg til som prosjektleder.

Liker oversikten og miljøet i små selskaper

Jeg er opprinnelig utdannet elektroingeniør, men havnet i IT-bransjen etter studiene. Etter å ha jobbet et par år, jobbet og studerte jeg noen år i Belgia innen helse-IT og forskning. De siste ti årene har jeg jobbet innen e-helse, telecom og kraftbransjen, som leverandør og som konsulent. Jeg liker den varierte arbeidshverdagen jeg får som konsulent. Jeg trives godt i små selskaper, og jeg liker oversikten og miljøet det medfølger. Da får man muligheten til å sparre med ulike folk, lære mer om ulike fagområder og samtidig bidra med sin egen kunnskap og erfaring.

Mulighet for nettverksbygging

 

– Valget mitt falt på PROMIS fordi det er et konsulentselskap med et sterkt og anerkjent fagmiljø. Siden de har et miljø av prosjektledere med lang erfaring og seniorkompetanse, ligger grunnlaget til rette for å lære rendyrket prosjektledelse, og samtidig bidra med min egen opparbeidede kompetanse.

 

Jeg liker også at PROMIS ikke er for stort. Med et tettere miljø får man bedre oversikt over både folk og kompetanseområder, og det er lettere å bli kjent med de andre, samt utnytte det faglige nettverket.

Noe av det jeg liker best med prosjektledelse, er at jeg får muligheten til å bruke mye av det jeg har lært tidligere. Forskjellige roller innen IT har gitt meg verdifull erfaring og ulike perspektiver, som jeg kan dra nytte av som prosjektleder. Som prosjektleder liker jeg utfordringer, både prosjektmessig og faglig. Jeg er en problemløser med fokus på å skape god dialog, slik at vi kan fatte beslutninger og organisere arbeidet så smidig som mulig.

Gamle kunster

I neste oppdrag skal jeg fortsette å jobbe med Statnett, en kunde jeg har vært hos tidligere. Det blir fint å jobbe med de samme områdene og fagmiljøene som jeg kjenner fra før, og så synes jeg det er spennende å jobbe med kraftbransjen siden jeg av bakgrunn er elektroingeniør. Det skjer mye i kraftbransjen, og det er et økt samarbeid på europeisk og nordisk nivå. Det blir gøy å følge utviklingen, og jeg ser frem til å bistå Statnett i deres arbeid på nordisk nivå.

Fra Statnett til fotballklubb

På fritiden liker jeg å tilbringe tiden med venner og familie. Med tre aktive barn i alderen 10-15 år, går mye av tiden til å følge opp deres aktiviteter. Utover dette liker jeg å engasjere meg i lokalmiljøet og i idrettslaget. Jeg har fartstid fra styrearbeid både i barnehage, i skiklubben og ishockeylaget. I vår ble jeg styreleder for den lokale fotballklubben. Om noen måneder slår vi oss sammen med naboklubben, og det er artig å se hvordan jeg kan bruke bakgrunnen min og prosjektlederkompetansen til å bidra til en mest mulig smidig sammenslåing.

 


Vil du også jobbe hos PROMIS?
Kontakt Arnfinn på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring tlf 934 96 747.