Bli med til topps....

Felles turer med både sosiale og faglige aktiviteter!

Vi er alltid på jakt etter nye ansatte!

Bli med og utvikle prosjektlederfaget i Norge

 

Vi leter etter deg som ønsker å vokse sammen med oss. Dette er en unik mulighet til å jobbe i et av Norges beste konsulentselskap innen IT-prosjektledelse og styring. I PROMIS vektlegger vi faglig kompetanse. Det er helt nødvendig for den kvaliteten og merverdien vi lover å levere til kundene våre. Vi tror det er derfor vi jobber med så mange spennende oppdrag, og at vi alltid er utsolgte. PROMIS lover å levere de beste prosjektlederne.

 

Dette er PROMIS:

 • Er rangert som topp tre konsulentselskaper av norske IT-direktører flere år på rad.
 • Bidrar til det beste for fagmiljøet i Norge. Vi utvikler og deler kunnskap!
 • Har tilgang på markedets beste rammeavtaler med de største og mest attraktive kundene.
 • Utvikler og former bransjestandarder som ITPP, ACE og PS2000.
 • Har et inkluderende og sosialt miljø med årlige turer og samlinger for både deg og partneren din
 • Skjønner at du har et enda viktigere liv ved siden av jobben

 

Vi tilbyr:

 • Å få jobbe med noen av de beste i bransjen.
 • Høy lønn.
 • Betalt for alt internt fagarbeid.
 • Tilbud om eierskap med gode årlige utbytter.
 • Stor oppdragssikkerhet.
 • De beste pensjon- og forsikringsordningene på markedet – selvsagt.

 

Du er:

 • Erfaren, med minimum fem år som prosjektleder eller endringsleder, gjerne fra store prosjekter.
 • Opptatt av prosjektlederfaget og ønsker å bidra til videre utvikling av prosesser, metodikker og verktøy til det beste for hele fagmiljøet i Norge.
 • Ønsker å utgjøre en reell forskjell og innehar stor fagkompetanse.
 • Klar for utfordringer i et selskap som setter deg i sentrum.

 

PROMIS organiserer jobbhverdagen på enkel måte:

 • Fleksibel arbeidssituasjon. Ingen detaljstyring av den enkelte konsulent.
 • Enkel og flat struktur – det er konsulentene som sammen driver PROMIS fremover.
 • Stor frihet til å forme en arbeidshverdag som passer deg best mulig.

 


Vil du bli en del av PROMIS-laget?
Send en uforpliktende henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på tlf 934 96 747


Image not available

Randi Thomsen


Jeg har vært ansatt i PROMISi perioden 2011-2014 og på nytt fra 2017. Jeg valgte PROMIS på nytt fordi jeg ønsker å være en del av sterkt faglig miljø inne prosjekt- og programledelse i et lite uavhengig konsulenthus. Vellykkede IKT-prosjekter er helt avhengig av å sette fokus på endringsledelse og gevinstrealisering for å lykkes. Nye IKT-løsninger må gi en verdi for brukere og organisasjonen og dette er temaer som jeg brenner for og får muligheten til å jobbe med i PROMIS. Dyktige kollegaer, gode diskusjoner og sosialt samvær krydrer hverdagen.

Image not available

Gunnar J. Olving


PROMIS har vist seg å være midt i blinken for min del. Jeg begynte høsten 2011, følte meg hjemme fra første dag, og jeg har ikke angret et sekund. PROMIS’ integritet og sterke fagarbeid, både internt og eksternt, gjør at jeg er stolt av å være ansatt her. Før jeg begynte i PROMIS hadde jeg arbeidet som prosjekt- og testleder i mange år, stort sett i telekom og bank/finans. Dette er roller jeg fortsatt fyller som utleid konsulent fra PROMIS.

Image not available

Odd Gunnar Alterhaug


Jeg heter Odd Gunnar Alterhaug og jeg trives godt i krevende lederroller innenfor anskaffelser av utvikling og vedlikehold av systemløsninger samt omstillingsprosjekter innen offentlig sektor. Dette henger godt sammen siden det er mye omstilling i strategiske anskaffelsesprosesser, og det er alltid anskaffelser innenfor store omstillingsprosjekter. Jeg trives i PROMIS for det er et spennende fagmiljø der mange har tung erfaring innenfor mine interesseområder, det er gode arenaer for å utveksle erfaringer og det er et godt samhold.

Image not available

Ole Thomasrud


Etter flere år som leder og involvering i prosjekter gjennom prosjekteierskap, ville jeg igjen jobbe som prosjektleder. Valget falt på PROMIS og jeg har ikke angret et sekund. Dyktige medarbeidere med faglig integritet, et uformelt og sosialt miljø, samt muligheten til å jobbe i prosjekter av stor samfunnsmessig betydning er faktorer som gjør at jeg er stolt og glad for å være en del av PROMIS.

Image not available

Nina Elise Jørgensen


Jeg begynte i PROMIS i februar 2014 fordi jeg ønsket meg til et mindre selskap med et tungt fagmiljø. Jeg har vært i noen av de største offentlige moderniseringsprosjektene de siste årene og har møtt mange dyktige konsulenter fra PROMIS på veien. Det er både hyggelig og faglig givende å nå selv være en del av PROMIS-miljøet, der både erfaring og tunge sertifiseringer er noe av ballasten vi har med oss ut til kunder.

Image not available

Jørgen Petersen


Jeg var med og startet opp PROMIS i 1997 fordi jeg så et stort behov for å samle og utvikle kompetanse og erfaringer knyttet til å gjennomføre store IKT-prosjekter. Jeg ønsket å kombinere det å jobbe i et mindre selskap med flat struktur med å bygge opp et tungt fagmiljø innen prosjektgjennomføring. Det opplever jeg at vi har lykkes med, spesielt gjennom en masse store og spennende oppdrag, men også gjennom å utvikle PS2000 kontraktsstandarden, og etter hvert ITPP-sertifiseringen innen smidig prosjektledelse og boken Agile Contracting og Execution (ACE). Når jeg i tillegg har så mange gode og hyggelige kollegaer i PROMIS, trives jeg veldig godt med dette. Selv jobber jeg mye med kvalitetssikring og spesielt knyttet til prosjekter som faller inn under Finansdepartementets KS-ordning.

Image not available

Anne Vold Torland


Jeg begynte i PROMIS sommeren 2013. For meg var PROMIS da et anerkjent prosjektledermiljø, spesielt langt framme på ledelse av systemutviklingsprosjekter. Jeg ønsket først og fremst å jobbe i PROMIS for å bli en del av dette miljøet med erfarne og dyktige kollegaer som jeg kunne lære fra. Siden jeg begynte har jeg vært i oppdrag hos Statens vegvesen, sammen med tre andre fra PROMIS. Rollen min er å være leder av prosjektkontoret. Nå som jeg har jobbet i PROMIS en stund vil jeg si at det som tiltrakk meg mest - faglige dyktige og erfarne kollegaer å lære fra - nettopp er det som jeg setter aller mest pris på. Jeg liker også veldig godt måten selskapet er organisert, med den friheten, ansvaret og fleksibiliteten som det innebærer.

Image not available

Arnfinn Flo


Jeg begynte i PROMIS fordi jeg ønsket å spille i eliteserien. I PROMIS får jeg jobbe sammen kolleger som har erfaring fra de største og viktigste endringsprogrammene gjennomført i det norske markedet, og som virkelig brenner for prosjektlederfaget. For en metodikkjunkie som meg er det motiverende å være ansatt i et selskap som er med på å definere og drive sentrale kontraktsstandarder og som tar seg tid til å ha en akademisk tilnærming til metoder og videre utvikling av disse. I PROMIS er balansen mellom frihet og ansvar for egen karriere sett opp mot støtten fra og erfaringen til Norges dyktigste prosjektlederkollegium en uslåelig kombinasjon.

Image not available

Siri Sundby


Jeg liker å jobbe i PROMIS fordi PROMIS har fokus på faglig utvikling - blant annet med PS2000 kontraktsstandardene og ITPP-sertifisering i smidig prosjektstyring. Videre har jeg hatt spennende oppdrag og mange hyggelige og dyktige kollegaer som jeg kan lære av. Jeg setter også pris en "lean" organisasjon som gir stor frihet og fleksibilitet. Nå er jeg prosjektleder i et program som skal innføre bedret personvern og informasjonssikkerhet i politiet. Det er ikke en "rett frem" oppgave, og det er derfor spennende og utfordrende. Jeg har vært med på å utarbeide og gjennomføre ITPP-sertifisering i smidig prosjektstyring. Jeg bruker også litt av tiden min på å være HR-ansvarlig i PROMIS. Tidligere har jeg jobbet med nettløsninger som finn.no, bokklubbenes første nettbokhandel og Visum på nett.

Image not available

Trond Åsheim


Jeg har vært i PROMIS siden 1998 og har alltid trivdes med miljøet, fagområdene, kundene og oppdragene. Selv etter 3 års permisjon i forbindelse med et utenlandsopphold, så var jeg aldri i tvil om jeg skulle begynne i PROMIS igjen. PROMIS tilbyr et uformelt, fritt, spennennde og utfordrende mijø med kollegaer som er ekstremt faglig dyktige. Man har stor påvirkningskraft både ift egen utvikling og ikke minst hvordan PROMIS skal utvikle seg videre.

Image not available

Ingrid Wiig


Jeg begynte å jobbe i PROMIS i 2015 fordi jeg ønsket å få jobbe med kunder som søker etter de beste fagpersonene innen smidig prosjektstyring og gjennomføring. I mitt første oppdrag for PROMIS har jeg jobbet med å innføre smidig arbeidsmåte i en erfaren utviklingsenhet, som har både legacy løsninger og moderne plattformer. Et fantastisk spennende og krevende oppdrag, der jeg virkelig får brukt både egen praktisk erfaring og teori samtidig. Etter min mening skiller PROMIS seg ut i konsulentbransjen, som et faglig sterkt men samtidig uformelt miljø. Dette liker kundene, vi kommer tettere på og har mange langvarige kundeforhold. At i tillegg det sosiale er viktig og prioritert i PROMIS, alltid arrangert av egne ansatte med stor variasjon og innhold, gjør PROMIS til et veldig attraktivt sted å jobbe.

Image not available

Michael Kaldager


Jeg heter Michael Kaldager og begynte i PROMIS basert på egen erfaring med kontraktstandarden PS2000, kunders gode omtale og ansattes tilfredshet med selskapet og oppdragene. I PROMIS har vi et sterkt fagmiljø innen prosjektledelse som gir faglig påfyll selv til en med lang fartstid som konsulent og linjeleder. Erfaring fra tidligere oppdrag danner et godt fundament for våre oppdrag. Dyktige medarbeidere og et godt sosialt miljø er en ekstra bonus.

Image not available

Ann Kvistad


Jeg begynte i PROMIS i april 2013 fordi jeg ønsket å være en del av Norges ledende konsulentselskap innen styring og ledelse av IKT-prosjekter. PROMIS, som en velrenommert aktør, er med «der det skjer». Dette gjør PROMIS til en attraktiv arbeidsplass med stort engasjement og mange muligheter for spennende oppdrag og mye nyttig erfaringsutveksling.

Image not available

Inger Røst


Mitt valg om å begynne i PROMIS var basert på ønsket om å være en del av Norges ledende fagmiljø innen prosjektledelse og kvalitetssikring. Kjennskap til selskapets sterke faglige profil hadde jeg igjennom å ha jobbet sammen med konsulenter fra PROMIS i flere oppdrag. Aktivt fagmiljø, hyggelige kollegaer og uformell tone internt, gir trivsel og samhold som jeg trives godt med. PROMIS har gitt meg muligheter for mange spennende oppdrag. Mulighet til å strekke seg og stadig lære mer, er motiverende.

Image not available

Tor Murvold


PROMIS har alltid fremstått for meg som en solid og uavhengig aktør i markedet med faglig dyktige prosjektledere. Jeg var derfor svært godt fornøyd da jeg ble en del av dette miljøet i 2011, og har ikke angret siden. De senere årene har jeg vært utleid som prosjektleder i offentlig sektor. I tiden før jeg startet i PROMIS var jeg prosjektleder i bank- og finanssektoren i 10 år. Jeg har ellers lang fartstid fra Forsvaret. PROMIS er et selskap som tar godt vare på sine ansatte gjennom sosiale aktiviteter, inkluderende styringmodell og uformelle tone. Det må også nevnes at det er veldig god oppslutning om bedriftsidrettslagets skikurs og sykkelkurs. Dette gleder en som er over snittet aktiv på idrettsfronten.

Image not available

Stein Tore Rasmussen


Jeg er gründer og assisterende direktør i PROMIS. Gjennom PROMIS har jeg fått anledning til å eksponere meg i mange spennende oppdrag. Jeg har for eksempel ledet prosjektet for etableringen av Finn.no, jeg ledet IKT-delen av prosjektet som bygget bagasjeanlegget på Gardermoen og jeg var programleder ved innføring av pensjonsreformen i NAV. For meg er det viktig at PROMIS er i kontinuerlig utvikling både gjennom å ansette flinke og inspirerende mennesker og gjennom vår utvikling av produkter metodikk som bringer prosjektledelsesfaget videre. Jeg er opprinnelig fra Larvik og oppholder meg helst på hytta der hele sommeren. Jeg er kanskje litt over middels opptatt av det siste innen sportsutstyr i carbon enten det gjelder sykler, ski, staver, kajakk eller årer.

Image not available

Erik Berg


Å ha PROMIS som arbeidsgiver har jeg vært veldig godt fornøyd med siden jeg ble ansatt i august 2006. Både fordi jeg har hatt spennende og givende arbeidsoppgaver i profilerte prosjekter og program hos våre kunder, men også fordi jeg er del av et svært kompetent og hyggelig kollegium. Mine fagområder er først og fremst ledelse og kvalitetssikring av IKT-prosjekter – fagområder som gir mange muligheter i PROMIS. Vi setter krav til, og har gode incentiver for, faglig utvikling hos våre medarbeidere. Å stille opp for hverandre med erfaringer og kunnskapsdeling er en selvfølge for PROMIS-konsulenter. Som god hobbytrimmer har jeg også stor glede av de initiativ som bedriftsidrettslaget tar, det være seg skikurs, terrengsykkelkurs, padlekurs mm.

Image not available

Svein Mjåset


Da vi startet PROMIS i 1997 var en av ideene å kombinere prosjektledelse og rådgivning innen IKT-prosjekter med tid til faglige utvikling. Vi så for oss ca. 10% av tiden til interne prosjekter, og dette har blant annet resultert i en felles faglig plattform, PS 2000 kontraktstandardene og fokus på smidig prosjektutvikling gjennom ACE («Agile Contracting and Execution») og sertifiseringsordningen ITPP (IT Project Professional). Personlig har jeg de siste årene jobbet mest med offentlige anskaffelser (prosjekt- og prosessledelse i nært samarbeid med interne eller eksterne jurister) og ekstern kvalitetssikring av store offentlige og private programmer og prosjekter. Vår fordel som konsulenter med erfaring fra mange etater og departementer er å kunne bidra på tvers i forvaltningen ved å gjenbruke gode erfaringer og tidlig identifisere risiko og («don’t forget») iverksette tiltak! Så har vi det trivelig i PROMIS; det er et privilegium å omgås flinke og hyggelig kollegaer, også på turer i inn- og utland!

Image not available

Ida Lau Borch


Jeg har jobbet for PROMIS og sammen med PROMIS i mange sammenhenger. Når jeg nå skulle velge hvor jeg ville gå videre, var jeg ikke mye i tvil! Jeg gledet meg til å jobbe sammen med andre som har noen av de samme erfaringene som meg, men samtidig kan utfordre meg og gi meg innspill på mine tanker og ideer om hvordan man skal jobbe med prosjektledelse og prosjektprosesser, smidig utvikling og fasilitering, kravdokumentasjon og kontrakt - og alt det andre morsomme PROMIS driver med.

Image not available

Torstein Sande Steine


Jeg trives i rollen som konsulent, og ønsker å ha et sterkt faglig miljø å diskutere og videreutvikle meg selv og prosjektledelsesfaget fremover. Prosjektlederens rolle er i endring og det er viktig å være på framfot og forstå hvilke fordeler autonome team og kontinuerlige leveranser gir, samt hvilke utfordringer det gir meg som prosjektleder. Vellykkede IKT-prosjekter vil uansett fortsatt kreve fokus på kundeorientering gjennom utnyttelse av teknologi til det beste for kundene, presisjon i leveransene, endringsledelse og organisasjonsutvikling. Vi er nå inne i en digitaliseringsbølge og det er avgjørende for meg som prosjektleder å forstå hva teknologi kan bety for et selskap og dets effektivitet, prosessforbedringer og verdiskaping. Jeg mener kollegiet i PROMIS er det rette stedet for å være faglig oppdatert på de endringer prosjektleders rolle nå står ovenfor.

Image not available

Tore Johan Onstad


Da jeg bestemte meg for å gå tilbake til konsulentbransjen var jeg på utkikk etter et mindre og høykompetent miljø. Jeg kjente PROMIS godt fra før og har jobbet sammen med flere av medarbeiderne i prosjekter tidligere. Da jeg kom i kontakt med selskapet fikk vi raskt god kjemi, og det var ikke vanskelig å bestemme seg for å bli en del av selskapet. PROMIS har flinke folk, avtaler med mange spennende kunder og et godt rykte i bransjen.

Image not available

Elin Margrethe Bruland Haug


Jeg startet i PROMIS høsten 2019 og er nå i prosjekt hos Skatteetaten. De første ti årene av karrieren min jobbet jeg i ett av de større konsulentselskapene. Siden har jeg jobbet i Direktoratet for e-helse med innbyggerportalen Helsenorge i drøye fem år. Når jeg nå igjen går tilbake til konsulenttilværelsen er det fordi PROMIS har den strukturen det har; lite og effektivt og ikke minst fordi PROMIS har et sterkt fagmiljø med svært mange dyktige og erfarne medarbeidere.

Image not available

Claire Czternasty Hembre


Jeg kjenner godt til PROMIS, både fordi mange av mine tidligere kolleger valgte å jobbe der men også fordi jeg har møtt mange dyktige konsulenter fra PROMIS gjennom oppdrag hos kunder. Etter mange år i et globalt konsulentselskap følte jeg meg klar for et mer spisset miljø, med flat struktur og kortere vei til beslutninger samt større eierskap. PROMIS ble et naturlig valg og jeg er stolt av å få bli en del av dette anerkjente faglige miljøet. Jeg er en prosjektleder med mye erfaring fra offentlig Norge, og har i de seneste årene vært med og medvirket det tverrsektorielle samarbeidet og støtte Digital Agenda. Jeg brenner for endringsledelse og smidighet og gleder meg til å dyrke faget i PROMIS.

Image not available

Marte Brekke


PROMIS er et lite, ansatteid selskap man vil ha stor påvirkningskraft over egen hverdag, prosjekter og faglig utvikling. Jeg skal jobbe som informasjonsarkitekt, prosessleder og rådgiver, og bidra til å styrke PROMIS’ kompetanse i skjæringspunktet mellom prosjektledelse og arkitektur. Som informasjonsarkitekt kommer jeg ofte tett på kundenes kjernevirksomhet og det som startet som et rent IT-prosjekt, endrer seg ofte til å handle om forretningsutvikling. Å få lov til å bidra til å analysere, forstå og lage løsninger som gir varig verdi, er det jeg liker best ved å være arkitekt. Jeg liker spesielt godt å være problemløser og kommunisere både på teknisk side og med de som skal jobbe med de digitale løsningene. I PROMIS håper jeg å få utvikle meg videre og delta i spennende prosjekter fremover.

Image not available

David Skogan


PROMIS har et veldig godt merkenavn og leverer kvalitet og standarder for offentlige it-prosjekter. PROMIS er et lite selskap hvor de ansatte har frihet til å utvikle seg faglig. Jeg skal jobbe i skjæringspunktet mellom prosjektstyring og arkitektur. Utvikle og formidle arkitektur og tekniske løsninger i samspill med prosjektledere. Jeg liker å jobbe med tekniske utfordringer som i utgangspunktet kan løses på flere måter, men hvor man har gitte begrensninger og må prioritere med hensyn på kvalitet, kostnad og tid.

Image not available

Jon Hareide Aarbakke


PROMIS har et sterkt fagmiljø og erfarne medarbeidere, og er ett av landets beste miljøer innen prosjektledelse. Som arkitekt arbeider jeg oftest i en rolle der jeg samarbeider tett med prosjektledere. Gjennom å arbeide i PROMIS ser jeg muligheten til å utvikle og modne gjensidig forståelse mellom fagene arkitektur og prosjektledelse.

Randi Thomsen

Gunnar J. Olving

Odd Gunnar Alterhaug

Ole Thomasrud

Nina Elise Jørgensen

Jørgen Petersen

Anne Vold Torland

Arnfinn Flo

Siri Sundby

Trond Åsheim

Ingrid Wiig

Michael Kaldager

Ann Kvistad

Inger Røst

Tor Murvold

Stein Tore Rasmussen

Erik Berg

Svein Mjåset

Ida Lau Borch

Torstein Sande Steine

Tore Johan Onstad

Elin Margrethe Bruland Haug

Claire Czternasty Hembre

Marte Brekke

David Skogan

Jon Hareide Aarbakke