Dyrk interessen din - bli belønnet hos PROMIS

 

Vil du være med på å utvikle prosjektlederfaget for vår bransje?

  

Da skal du lese videre. Kanskje blir du med på laget vårt? Vi tror på en god jobbhverdag. En jobbhverdag som gir god balanse mellom det å være en del av et faglig sterkt miljø og å få jobbe med mange og varierte prosjekter. I PROMIS vektlegger vi faglig kompetanse. Det er helt nødvendig for den kvaliteten og merverdien vi lover å levere til kundene våre. Vi tror det er derfor vi får jobbe med så mange spennende oppdrag, og at vi alltid er utsolgte. PROMIS lover å levere de beste prosjektlederne.

Vi tilbyr:

  • Å få jobbe med noen av de beste i bransjen.
  • Høy lønn.
  • Betalt for alt internt fagarbeid.
  • Tilbud om eierskap med gode årlige utbytter.
  • Stor oppdragssikkerhet.
  • De beste pensjon- og forsikringsordningene på markedet – selvsagt.

 


Vil du bli en del av PROMIS-laget?
Send en uforpliktende henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på tlf 934 96 747


 Julie og Arnfinn web 72dpi ny

OSLO SENTRUM: Arnfinn snakker med en av våre nyansatte prosjektledere.

 

Fagarbeidet internt er en stor del av vårt DNA, og mange av våre produkter er utviklet av våre egne fagansvarlige. Dette gjør oss unike.

  

Du

Vi tror at du minst har fem års erfaring som prosjektleder. Du er selvstendig og vet at du kan bidra inn i miljøet, og er genuint opptatt av å utvikle både deg som person og prosjektlederfaget. Du ønsker å lede spennende oppdrag på vegne av våre kunder i et litt mindre miljø hvor du selv kan sitte i førersetet. Du trives best når du kan være med på å skape noe nytt. Hos oss er nye tanker og ideér velkomne. Vi har de beste prosjektlederne, og derfor tror vi at du er både selvstendig, strukturert og kvalitetsbevisst. Du sikrer fremdrift i prosjektet og setter farten som behøves. Det bor en kremmer i deg og du ønsker å være med på å bygge PROMIS inn i fremtiden. For å gjøre nettopp dette må du kanskje være litt uredd og fremoverlent. Kanskje har du hjerte for å formidle faget og liker å holde presentasjoner i små eller store fora. Du er en dreven relasjonsbygger og kommuniserer godt.

Oss

Dagene våre er varierte. Kort oppsummert vil du kunne: Få dyrke interessen din for faget og utvikle deg videre. Være en del av et godt miljø hvor alle er genuint opptatte av prosjektlederfaget, både med kortere og lengre erfaring. Være med på å bygge bro mellom prosjektledelse og systemutvikling. Få spennende og varierte dager. Bidra til å gjøre en forskjell og til å kunne påvirke din egen jobbhverdag, vi vet at du har et liv ved siden av jobb også.


Vil du bli en del av PROMIS-laget?
Send en uforpliktende henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på tlf 934 96 747