Gjør som Julie - vurder å bli del av norges beste prosjektledermiljø

 

– PROMIS er et solid selskap som er vesentlig mindre enn mine tidligere arbeidsgivere. Samtidig har det tilgang på spennende oppdrag gjennom sine rammeavtaler, og er kjent for sitt sterke fagmiljø innenfor prosjektledelse, sier Julie.

 

Lære av de beste i bransjen

Jeg har vært konsulent i ni år, og vet at jeg trives godt med denne rollen. Fokuset på det faglige er kjempeviktig for min del. Jeg ser frem til å bidra til dette miljøet, og ikke minst lære og høste nye erfaringer fra dyktige kolleger. PROMIS fremstår som en naturlig og riktig vei videre for min del.

 


Gjør som Julie - bli en del av PROMIS-laget.
Kontakt Arnfinn på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring tlf 934 96 747 nå.


 

Løsninger som gir samfunnsnytte

Prosjektledelse er den store jobbmessige interessen, og engasjementet ligger i å skape løsninger som aller helst kan bidra til å gi samfunnsnytte. Jeg trives godt i samarbeid med andre, og liker å dra prosesser, gjerne i grensesnittet mellom ulike fag, miljøer og teknologi.

 

Drivkraften er å kunne være med og skape samfunnsnytte og bidra til digitalisering gjennom verktøyet prosjektlederfaget.

 Julie-Marie Foss Blakstad

 

Julie og Arnfinn web 72dpi 4

NYANSATT: Julie-Marie Foss Blakstad, 38 år, gift, med 3 barn og bosatt i Oslo.

Sterkt faglig miljø

Hos PROMIS ser jeg frem til å ta del i et sterkt fagmiljø. Samtidig verdsetter jeg å få tillit, fleksibilitet og selvstendighet. Med fokus på å dyrke håndverket I min karriere er jeg vært opptatt av faglig og personlig utvikling, og setter både erfaringsutveksling med kolleger og mer tradisjonell kompetanseutvikling høyt. Samtidig har jeg erfart at man kan finne inspirasjon mange steder. Målsetningen er å bidra med å være løsningsorientert og ha fokus på kvalitet.

Bakgrunn

Jeg er utdannet sivilingeniør innen datateknikk fra NTNU, 2005. Arbeidslivet startet som trainee i privat sektor, men jeg har de siste årene jobbet som konsulent hos store, offentlige kunder. Jeg trives spesielt når jeg får jobbe med prosjektledelse, og gjerne tidlig i prosessen.

I sandkassen

Jeg bruker fritiden min med familie og venner. Vi har tre barn som er aktive med ballsport, teater og lek med gravemaskiner i sandkassen. Å få følge med på dette, og gjerne reise litt, drikke kaffe og trene innimellom, er mine hobbyer.

 


Snakk med en som allerede jobber i PROMIS
Kontakt Arnfinn på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring tlf 934 96 747 nå.


 

Følg med! Vi kommer til å oppdatere deg med hvordan det går med Julie etter hun har startet i jobben. Se alle som jobber hos oss her.