Claire vil jobbe i PROMIS, hils på henne

 

Gleder seg til å dyrke faget i PROMIS

Det var den flate strukturen og anerkjente miljøet som trakk Claire Czternasty Hembre til PROMIS.

Claire kjente godt til PROMIS fra før, både fordi mange av hennes tidligere kolleger valgte å jobbe der, men også fordi hun har møtt mange dyktige konsulenter fra PROMIS gjennom oppdrag hos kunder.

– Etter mange år i et globalt konsulentselskap følte jeg meg klar for et mer spisset miljø- med flat struktur og kortere vei til beslutninger, samt større eierskap. PROMIS ble et naturlig valg, og jeg er stolt av å få bli en del av dette anerkjente fag-miljøet.

Brenner for endringsledelse og smidighet

Claire er faktisk utdannet biolog, og før hun startet hos PROMIS hadde hun en mørk fortid som forsker. Men så spesialiserte hun seg innen kommunikasjon og teknologi, og har jobbet med ledelse av IT-prosjekter i over 20 år.

– Min interesse for språk (jeg er fransk) og kommunikasjon er av stor nytte i mitt virke som prosjektleder. Jeg har mye erfaring fra offentlig sektor i Norge, og har i de siste årene vært med og medvirket i det tverrsektorielle samarbeidet, og støttet Digital Agenda. Jeg brenner for endringsledelse og smidighet, og gleder meg til å dyrke faget i PROMIS.

Ellers har Claire både både fra kundesiden og som konsulent, og har jobbet de siste årene som prosjektleder for offentlige kunder. De siste 11 årene har hun jobbet i konsulentbransjen, og de siste 7 i Capgemini som kundeprosjektleder.

– Jeg har også hatt lederansvar for andre konsulenter. Før det jobbet jeg 10 år i det globale industrikonsernet Norske Skog. Der jobbet jeg med kommunikasjon, og etter hvert IT, i portalenes spede begynnelse.

Liker den varierte hverdagen

Når hun starter i PROMIS skal hun få lov til å avslutte utredningen hun nå leder på vegne av Utdanningsdirektoratet. Hun er spesielt opptatt av tverrfaglig samarbeid og endringsledelse, så hun håper å få jobbe med det i senere oppdrag.

– Jeg liker allsidigheten jeg får med prosjektledelse. Ingen prosjekter er like og ingen dag ligner en annen. Den enorme variasjon i arbeidsoppgavene, den utrolige vidden i bransjer og domener som vi møter, og som gjør at vi lærer veldig mye om ulike områder, er spennende for meg. Og sist men ikke minst: menneskene! Jeg har jobbet med så mange interessante, dyktige og utfordrende mennesker gjennom årene, og det er både givende og utviklende.

Motiveres av å gjøre en forskjell

På arbeidsplassen er det viktig for Claire at det er høyt under taket, og at man har rom til å dyrke faget, utvikle seg, og at det er lagt til rette for læring.

– Jeg motiveres av å gjøre en forskjell for et team, og jeg liker være med på å skape noe, og jobbe sammen mot et felles mål. Og så er det gøy å stadig lære noe nytt! Varierte arbeidsoppgaver inspirerer meg, og selvsagt å ha det gøy på jobb.

Seiling, kampsport og franske retter

Med tre store gutter har det etter hvert blitt mer egentid, selv om øvelseskjøring har blitt et fast punkt på agendaen hennes, med tvillinger som nettopp har fylt 18. Minstemann er 13.

– Utover tid med barna, er min favoritt-fritidsaktivitet uten tvil å seile med kjæresten min. Jeg trener også, blant annet kampsport– og er nå en voksen nybegynner i taekwondo etter å ha tidligere holdt på med kickboksing. Ellers er jeg fransk og (naturligvis?) lidenskapelig opptatt av mat og matlaging, og jeg baker også en del. Ellers liker jeg å besøke loppemarkeder, og har som oftest et eller to syprosjekter på gang.