Atrium hos Rebel

PROMIS flytter til teknologihuset Rebel

I dag (1. oktober) flytter vi til Rebel, som er en moderne møteplass med et dynamisk IT-miljø. De nye kontorene finner du i Universitetsgata 2, like ved St. Olavs plass.

Portrettbilde av Jørgen Petersen

Jørgen Petersen, daglig leder i PROMIS, gleder seg til å flytte inn hos Rebel. 

– Det blir bra å flytte til et rent teknologihus – med forhåpentligvis mye faglig aktivitet som vil skape synergier. Det er fint både for selskapet og de ansatte. 

Rebel har et attraktivt, ungt og dynamisk IT-miljø med møterom, konferansesaler, kursrom, kantine, bar og restaurant. Det er fire etasjer med åpent kontorlandskap med over 2000 arbeidsplasser, fordelt på syv etasjer. Alt er skreddersydd for teknologer. 

– I tillegg har vi et mer fleksibelt oppsett hos Rebel enn det vi har hatt tidligere. Fra å ha seks faste plasser på et kontor, har vi nå et visst antall plasser per måned, hvor vi enten kan samle hele gjengen eller fordele det utover måneden. Det passer bedre med tiden vi er i – hvor det er en blanding av hjemmekontor, kontor og forhåpentligvis snart kundebesøk.

 

Fra hjemmekontor til en moderne møteplass

Arnfinn Flo, senior prosjektleder hos PROMIS, er klar til å bli en ekte rebell!Portrettbilde av Arnfinn Flo 

– Som konsulenter sitter vi som regel ute hos kunde. De dagene vi jobber på ting internt eller for kunde hvor vi ikke trenger å være fysisk til stede, er det fint å kunne dra til et kontor hvor det skjer noe – ikke bare en tom stol på hjemmekontor. Selv om vi ikke nødvendigvis møter kollegaer hver gang, håper jeg vi vil møte andre i teknologi- og IT-bransjen. Rebel blir en fin, dynamisk og moderne møteplass for de ansatte, som vil gi oss dette. 

– Et pluss er selvfølgelig det sosiale aspektet, med  enkel tilgang til egen restaurant, bar og kantine.
En gang i året reiser vi på en faglig og sosial tur med god mat og drikke. Vi er glad i vin i PROMIS, og har blant annet vært i Piemonte i Italia. Da passer det bra med vineria som har 30.000 flasker i kjelleren! 

Lyst til å bli med oss på reisen? Se våre ledige stillinger her: https://www.promis.no/karriere/

Takterrassen pa Rebel

Foto: Rebel