Håkon Tjernshaugen Ombudstvedt

Håkon Ombudstvedt har startet i PROMIS – hils på ham!

Håkon Ombudstvedt har jobbet som prosjektleder i offentlig og privat sektor i over ti år. 1. januar startet han i PROMIS. Hans fagområder er prosjektledelse, systemutvikling, smidig metodikk og gjennomføring, prosessforbedringer, konseptutvikling og endringsledelse.

Søkte etter likesinnede

– Etter mange år som prosjektleder startet søken etter likesinnede. PROMIS, med sitt solide fagmiljø med prosjektledere, seilte opp som det naturlige valget for meg. Erfarne og dyktige kollegaer og et sterkt fokus på faglig utvikling var viktig for meg for å sikre at jeg kan fortsette å utvikle meg og finslipe verktøyene jeg bruker i hverdagen, forteller han.

Bred kompetanse

Håkon er utdannet dataingeniør fra Høgskolen i Oslo med videreutdanning i internasjonal teknologiledelse fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Han startet karrieren med produktutvikling og ledelse av teknologiprosjekter i forlagsbransjen i 2004, og har siden 2011 vært rendyrket prosjektleder. Bak seg har han nå en rekke suksessfulle prosjekter i offentlig og privat sektor, blant annet fra helse og samferdsel. Håkon setter seg raskt inn i komplekse miljøer og problemstillinger for å løse forretningsbehov og gi mest mulig gevinst for innsatsen. Han er tilhenger av smidig metodikk og trives i team der han kan dyrke frem kunnskaper og talenter i deltakerne. Håkons evner til å stille spørsmål, forenkle, prioritere og kommunisere med prosjektdeltakere og interessenter med forskjellig faglig bakgrunn er styrker som sikrer prosjektenes suksess. Håkon er sertifisert i PRINCE2 Practitioner og Agile Practitioner, Prosci Change Management og ICAgile Agile Coach.