Ida vil jobbe hos PROMIS – hils på henne

Et enkelt valg

Jeg føler meg heldig som har fått jobbe med flere prosjekter og mange meget dyktige prosjektledere fra Promis. Da jeg bestemte meg for å gå tilbake til å være konsulent i prosjektledelse, og fant ut at min gamle sjef Mette Statle Gulbrandsen hadde startet i PROMIS, var valget veldig lett.

Solid erfaring

Jeg er oppvokst på Lillehammer og litt i Kenya. Så flyttet jeg til Trondheim for å bli sivilingeniør innen fysikk, og så data. Deretter jobbet jeg som utvikler en liten stund før jeg begynte som prosjektleder og konsulent i 1996 for ISI. Siden den gang har jeg jobbet som prosjektleder, men innimellom har jeg hatt andre lederstillinger. Stillingene har stort sett vært innen IT, bortsett fra noen år i Metier. Der jobbet jeg med opplæring i prosjektledelse generelt, uavhengig av bransje. De siste årene har jeg jobbet som produkteier i et lite firma som lager et BIM-produkt for byggebransjen i både Europa, USA og Australia.

 

– Smidig prosjektledelse i kombinasjon med systemutvikling, er det jeg synes er mest moro, særlig når jeg kan kombinere det med forbedringsprosesser og mer metodiske måter å jobbe på.

Skape merverdi

Det artigste for meg, er å lede et team av systemutviklere og andre, og få til noe som virkelig gir merverdi for de midlene kunden putter i prosjektet. Jeg er glad i å fasilitere workshops og å drive opplæring. Pedagogikk interesserer meg også.

Fra kreativitet til analyse

For å ha det moro på jobb må jeg få være kreativ og få nye utfordringer innimellom. Jeg elsker å sette meg ned med et stort regneark for å analysere tall og finne ut av ting. Ellers er det veldig moro å få et team til å fungere, eller å få et prosjekt opp av grøfta.

En av to

Hele navnet mitt er Ida Lau Borch – da jeg var liten, var jeg en av to Ida-er i hele Lillehammer. Nå heter jo annenhver jente mellom 10 og 35 det. Lau er pikenavnet mitt.

Jeg har to barn, Hans på 22 som studerer data i Grimstad, og Elen på 19 som har et pause-år mens hun jobber og trener cheerleading.

Kontinuerlig oppussing

Jeg danser en del, går litt på ski om vinteren og bruker tid i hagen på sommeren. Jeg bruker mye tid på håndarbeid. I tillegg har mannen min og jeg drevet med oppussing, mer eller mindre kontinuerlig de siste 20 årene. Vi ble nettopp «ferdige» med huset, så da kjøpte vi et gammelt hus i Lyngen i Nord-Troms. Vi blir nok ikke arbeidsledige med det første.

 


Vil du også jobbe hos PROMIS?
Kontakt Arnfinn på af@promis.no eller ring tlf 934 96 747 nå.