Jon Are Storløkken har startet i PROMIS – hils på ham!

Jon Are Storløkken  har jobbet som prosjektleder i offentlig og privat sektor. 1. mai startet han i PROMIS. Hans fagområder er prosjektledelse, teamledelse, smidig metodikk og gjennomføring, arkitektur, konseptvurderinger og offentlig anskaffelser.

Raskt overbevist

-Etter et par år som selvstendig konsulent ønsket jeg å bli en del av et større fagmiljø. Etter et møte med PROMIS ble jeg raskt overbevist om at dette var stedet for meg. Som en senior prosjektleder var det attraktivt å få en forankring i et så sterkt fagmiljø, og med mange sterke faglige profiler som jeg kunne lære av og støtte meg på. Promis har også en stor kundeportefølje med kontinuerlig pågang av oppdrag, og tilbød dessuten en atraktiv mulighet for medeierskap, forteller han.

Fra teknologi til gevinstfokus

Jon Are er bachelor i Informatikk fra Universitet i Oslo, og med en tverrfaglig master innenfor samfunn, vitenskap, innovasjon og teknologi fra EPFL i Lausanne, Sveits.
Jon Are startet karrieren som systemutvikler og etter hvert prosjektleder i et forsikringsselskap. Etter hvert har interessen dreiet over fra teknologifokus til å ha mer fokus på å løse forretningsbehov og å skape gevinster på et virksomhetsnivå. I tråd med denne utviklingen har han senere også tatt en videreutdanning i form av em MBA-grad fra AGSM i Sydney.

Jon Are har erfaring fra både kunde- og leverandørsiden. Han brenner for å skape forbedringer gjennom smart bruk av teknologi, og er en forkjemper for smidige metoder og tankesett.