Siri kommer tilbake til PROMIS!

Siri Sundby er på nytt ansatt i PROMIS. Hun har bred erfaring fra store digitaliseringstiltak i offentlig sektor, og er svært opptatt å få til gode arbeidsformer og smidige metodikker. Hun er med på å utvikle ITPP – sertifiseringen for deg som vil jobbe med smidig og IT.

Tilbake i PROMIS

-Jeg jobber nå for andre gang i PROMIS. Det ligger nok mitt hjerte nærmest å være konsulent med mulighet for variasjon i oppgaver og å kunne bruke læring og erfaring videre i nye oppgaver, forteller Siri.

Hun har stort sett jobbet med store offentlige digitaliseringsprosjekter, samt kvalitetssikring av disse, og synes det er givende å kunne bidra til effektivisering og forbedring av norske offentlige tjenester.

I PROMIS får jeg spennende og utfordrende oppdrag, stor fleksibilitet og frihet – og ikke minst mange dyktige og hyggelige kollegaer.
Siri Sundby

Siri ser også frem til muligheten til ha noen mindre kvalitetssikringsoppgaver ved siden av et hovedoppdrag, for som hun påpeker:

-Disse er lærerike og spennende for meg, og jeg bruker ofte det jeg lærer der videre andre steder. Det jo mange av de samme problemstillingene man står overfor.

Gleder seg til tur

Siri har tidligere vært ansatt i PROMIS i hele ti år, og hun vender nå tilbake etter en periode med porteføljestyring i Direktoratet for e-helse. En svært viktig oppgave, men hun kjente at hun hadde lyst til å jobbe med forskjellige kunder og oppgaver og kunne trekke med seg erfaring videre. Siri gleder seg til å komme tilbake til gamle kollegaer, krydret med noen nye ansikter siden sist hun var ansatt.

Siri er allerede i full gang med sitt første oppdrag, hos en større kunde hun jobbet for tidligere, sammen med mange dyktige og løsningsorienterte ansatte. Der skal hun bidra i en tidlig fase, og arbeide med Statens prosjektmodell, noe hun trives veldig godt med.

Men hun gleder seg også stort til å dra på tur med PROMISerne igjen! I år skal hele PROMIS-familien til Strasbourg i Frankrike.
– Alsace er området jeg lenge har hatt  lyst til å besøke! sier Siri, og spør spent om sykkelruten vi skal følge på La Route Des Vins.