Tore Johan vil jobbe hos PROMIS – hils på ham

Trives med god takhøyde og kunnskapsdeling

– Jeg kjenner selskapet godt fra før og har jobbet sammen med flere av medarbeiderne i tidligere prosjekter. PROMIS har et spesialistmiljø og et godt rykte i bransjen. Selv er jeg utdannet innen ledelse- og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI og tilsvarende emner fra UiO. Jeg har 12 års erfaring fra prosjekter av ulik størrelse, både som konsulent i Accenture og fra posisjon som kunde i Tolletaten og NAV.

 

“Da jeg kom i kontakt med selskapet fikk vi raskt god kjemi, og det var ikke vanskelig å bestemme seg for å bli en del av PROMIS. Jeg gleder meg til å få et miljø med flinke og hyggelige kolleger”

Trigges av digital transformasjon

Stadig flere virksomheter rigger seg for digitalisering ved å anerkjenne at programvareutvikling er en del av kjerneforretningen. Jeg synes det er veldig spennende å følge digitale transformasjoner, og se hva det fører med seg av agile organisasjonsformer, tverrfaglighet og digitalisering gjennom produktutvikling. Ledelse av agile organisasjoner med tverrfaglige produktteam krever en annen tilnærming til prosjektlederrollen enn mange tradisjonelt sett har tatt. Det er særlig spennende å legge til rette for flyt i selvorganiserende produktteam. Det er også interessant hvordan organisering kan påvirke programvarearkitektur og endringsevnen gjennom produktenes livsløp. Digital transformasjon trigger meg faglig, både som prosjektleder og ut fra utdanningsbakgrunn.

Motiveres av verdiskapning og læring

Som konsulent er jeg opptatt av å levere verdi for kunden, og i PROMIS er man gode på nyttestyring. Jeg motiveres av å jobbe med prosjekter der de mest nyttige leveransene prioriteres. I PROMIS er det kultur for kunnskapsdeling internt i firmaet, samtidig som de tar plass i bransjen som en viktig bidragsyter til videreutvikling av prosjektlederfaget. Jeg søker ofte ut rollemodeller som jeg sparrer med, og trekkes gjerne mot kolleger med faglig pondus. I PROMIS er det tilgang på fageksperter med god erfaring og som ønsker å dele kunnskap.

Kunnskapsdeling og god takhøyde

På arbeidsplassen er det viktig med profesjonalitet, takhøyde og kultur for kunnskapsdeling. Men det må også være mulighet for litt tant og fjas i hverdagen. Etter noen år i offentlig sektor ser jeg nå frem til å prøve meg som konsulent igjen, og da passer det perfekt å starte i et mindre miljø med høykompetente medarbeidere. PROMIS har også turer og fagsamlinger der man treffer kolleger utenfor kontoret. Jeg ser skikkelig frem til å bli kjent med nye folk!

Familieliv, hytteliv og twitter

Jeg leser en del på farten og følger flere bidragsytere innen produktutvikling på Twitter og Medium. Jeg kan særlig anbefale Twitterkontoen til John Cutler (@johncutlefish). Tipsene hans spenner fra overordnede råd til organisasjoner som ønsker å lykkes med produktutvikling, til faglige råd, metodikk og slides som produktteam kan bruke. Jeg bruker det meste av fritiden min på familien, hus og hjem. Vi har også en familiehytte utenfor Son som jeg er veldig glad i. Der har jeg en liten båt, så et av årets familieprosjekter har vært gjøre barna trygge på sjøen.