Torstein vil jobbe hos PROMIS – hils på han

Fra DNB til konsulentbransjen

Jeg er utdannet sivilingeniør innen Informasjonsteknologi fra NTNU, med spesialisering i systemering. Etter 15 år i DNB gikk jeg over i konsulentbransjen, og etter fem år hos Bouvet ønsket jeg å prøve noe nytt.

Fem personer og en kaffetrakter

Prosjektledelse har alltid interessert meg siden prosjektet som arbeidsform har vist sine fordeler gjennom lange tider. Det er utrolig hva fem dyktige personer og en kaffetrakter kan utrette når de frigjøres fra sine vanlige oppgaver. Det gjør det enklere å være prosjektleder på ITK-prosjekter når man har en god forståelse for IT-arkitektur, og fagområdet som sådan har alltid interessert meg.

 

– Jeg ønsker å jobbe i et selskap med en bevisst holdning til å motivere sine ansatte til å holde seg faglig oppdatert. PROMIS er kjent for å ha et sterkt fagmiljø, og er godt kjent i bransjen for å levere dyktige konsulenter til styring og oppfølging av IKT-prosjekter.

 

Jeg drives av å få til ting, og lykkes. Jeg gir ikke opp ved første motstand. Jeg ønsker å jobbe sammen med andre dyktige mennesker, og dele erfaringer slik at vi alle blir bedre.

Klatreinstruktør

Jeg driver med klatring og er klatreinstruktør. Med to små barn har det blitt litt mindre klatring enn ønskelig de siste årene, men nå som barna har blitt litt større håper jeg at det åpner seg muligheter igjen.

 


Vil du også jobbe hos PROMIS?
Kontakt Arnfinn på af@promis.no eller ring tlf 934 96 747.