ordtak

I PROMIS-familien holder vi det vi lover

Et løfte forplikter, og i PROMIS-familien lover vi å levere. Vår kompetanse spenner bredt, og nå ser vi etter dyktige lagspillere som vil vokse sammen med oss.

Kontakt oss for en uforpliktende prat. Vi lover det er verdt det.

Knapp

Om PROMIS-familien

PROMIS-familien består av tre uavhengige, ansatteide selskap. Vi samarbeider om kompetansebygging, erfaringsdeling, sosiale arrangementer og spennende prosjekter. Vårt felles mål er å tilby tjenester innenfor et bredt spekter av ledelse og rådgiving i digitaliseringsprosjekter. Hos oss vil du være med på å skape løsninger med stor betydning for både enkeltmennesker og samfunnet. Du vil kunne påvirke din egen hverdag og din egen utvikling. Vi tar vare på våre familiemedlemmer og har svært gode betingelser. Vi ser etter:

Prosjektleder

Logo

Er du en fremoverlent, kvalitetsbevisst og selvstendig lagbygger? I PROMIS har vi samlet noen av Norges beste prosjektledere og prosessdrivere. Vi ser etter deg som motiveres av et mindre miljø med stor fleksibilitet, og som ønsker å bidra til å føre PROMIS og bransjen inn i fremtiden. Våre hjerter banker for faget vårt, og vi har markedsledende oppdragstilgang.

Har du et iboende engasjement for kontinuerlig forbedring, høyere utdanning på master-nivå og minst fem års erfaring? Da kan det kan det være vi er en perfekt match.

Les mer og kontakt oss for en uforpliktende prat her:

Knapp

Testleder

Logo

I Promis Qualify er vi alltid utsolgt! Vi leter derfor etter flere testledere som kan bli med på byggingen av Norges mest spennende fagmiljø innenfor testing og kvalitetssikring av programvare. Vi ser etter testledere med solid fagkompetanse, erfaring fra prosjekter og evne til å jobbe selvstendig i krevende roller ute hos våre kunder.

Er du opptatt av inkludering, balanse og engasjement? Vil du jobbe med likesinnede som brenner for kvalitet? Les mer og kontakt oss for en uforpliktende prat her:

Knapp

Arkitekt

Logo

PROMIS Navigate brenner vi for arkitekturfaget. Vi har et miljø der faglig utvikling er viktig, der vi utfordrer og hjelper hverandre, og ikke minst har det gøy sammen. Nå ser vi etter flere arkitekter til oppdrag innen digital transformasjon, informasjonsforvaltning og arkitekturutvikling. Vi søker deg som har god teknologiforståelse og kompetanse innen modellering, fangst og formulering av brukerbehov og brukerinnsikt, prosessledelse, løsningsarkitektur, historiefortelling og gjerne domenekompetanse innen offentlig sektor eller e-helse.

Nysgjerrig? Lyst til å bli del av et ambisiøst arkitekturmiljø som ønsker å bidra til digitaliseringen av Norge? Les mer her og kontakt oss for en uforpliktende prat :

Knapp