Kom og voks med oss!

– Som nyansatt får vi være med og sette kursen for selskapet fremover

Når man vokser, trenger man tilskudd av friske hoder og ferske talenter. PROMIS er inne i en vekstfase, og det har resultert i at 2019 har vært et år med mange nye og unge ansikter i korridorene. 

Julie-Marie Foss Blakstad og Elin Margrethe Bruland Haug er to av nykommerne i 2019, og det var det faglige fokuset, den flate strukturen og det inkluderende miljøet i PROMIS som appellerte til dem. Både Julie-Marie og Elin har opplevd en bedrift som tar godt vare på de ansatte, og der miljøet er inkluderende og uhøytidelig. Julie-Marie, som har vært konsulent i ni år, brenner for prosjektledelse og utvikling av løsninger som kan bidra til samfunnsnytte. 

– Jeg trives veldig godt, både med oppdraget mitt og de faglige og sosiale rammene. Fagmiljøet er solid med mye erfaring innenfor prosjekt og IT. Samtidig er PROMIS opptatt av veien videre og hvordan vi som selskap kan fortsette å bidra til digitalisering og samfunnsnytte. Jeg setter pris på at faglige diskusjoner er lett tilgjengelige, og tiden går alltid (for) fort i disse sammenhengene, sier Julie-Marie. 

Raust, faglig og sosialt

Elin har tidligere jobbet som konsulent i større selskaper, og hun har også nylig erfaring fra det offentlige. Etter noen år i forvaltningen var tiden nå inne for å vende tilbake til konsulentrollen. Det ble et naturlig valg å starte i PROMIS.

– Det er helt annerledes å jobbe i et lite selskap som PROMIS, og det er overraskende enkelt og lite byråkratisk her. Det var rett og slett riktig for meg nå, sier Elin.

PROMIS legger stor vekt på et godt miljø, både faglig og sosialt. En av høstens store høydepunkter var firmaturen til Lofoten.

– I september var PROMIS på tur til Svolvær i Lofoten. Det var en fin opplevelse med mye godt faglig innhold og mye frisk luft. Som nyansatt før sommeren var det ikke minst en god mulighet til å bli kjent med kolleger både i faglig og mer uformell setting. Høydepunktet var RIB-tur og havørnsafari, sier Julie-Marie.

Inkluderende, ungt og erfarent miljø på en gang

PROMIS er i vekst, og ruster seg for fremtiden og de kravene som bransjen stiller. For å styrke både intern kompetanse og ekstern konkurranseevne, har det vært et aktivt valg å rekruttere unge, talentfulle konsulenter for å komplettere kompetansen i selskapet. Dette har vært svært vellykket, og har bidratt betydelig til den positive utviklingen PROMIS er inne i. De nyankomne tas naturlig med i utviklingen av selskapet. Elin bidrar i arbeidet med PROMIS´ strategi, og synes det er motiverende at nye medarbeidere får være med og påvirke videre retning. 

– Det er spennende at vi vokser, og det er ekstra spennende å få være med på å sette kursen for selskapet fremover. Det gjør at vi som er nyansatte føler oss både inkludert og velkomne, sier Elin. 

Når det gjelder fag, synes begge at nivået er høyt og at spennende temaer tas opp. 

– Jeg liker at det varierer fra gruppearbeid og diskusjoner rundt regjeringens digitaliseringsstrategi, til spørsmål innen «teknofilosofi», endringsledelse og arkitektur. Faglig påfyll i hverdagen har stor verdi som jeg tar med meg tilbake til oppdraget, sier Julie-Marie.

PROMIS fortsetter veksten i 2020. Vil du være med på laget? Les mer om karrieremuligheter i PROMIS og våre bransjeledende betingelser her