PROMIS 25 år – jubileumsfest med sterk faglig profil

PROMIS fyller 25 år i 2022. At vi har med en vital 25-åring å gjøre ble mer enn tydelig da det ble invitert til fest hjemme på Rebel. 120 inviterte gjester bidro til god stemning på et jubileumsseminar det virkelig svingte av.

I PROMIS er vi opptatt av kunnskapsdeling, og det å bidra til økt kunnskap hos venner, kunder, samarbeidspartnere og ansatte ligger i vårt DNA. Vi gledet oss derfor stort til å presentere et faglig program som fengte, og som spilte på både eksterne og interne krefter.

Tema for ettermiddagen var «Finansiering og gjennomføring av offentlige digitaliseringssatsinger». Digitalisering av offentlige tjenester er vesentlig for verdiskapingen i Norge og vi ønsket med dette å utfordre, samt å stille noen spørsmål:

  • Hvordan bidra til at digitaliseringssatsinger skaper mest mulig verdi for samfunnet?
  • Hvordan finansiere og gjennomføre digitaliseringssatsinger?
  • Hva slags utfordringer ligger i å etablere tjenester på tvers av sektorer?

Med oss på laget hadde vi Steffen Sutorius (Digitaliseringsdirektoratet), Jørn Leonardsen (Skatteetaten) og Inger Lande Bjerkmann (Finansdepartementet), som alle leverte svært interessante foredrag. Sammen med innlegg fra PROMIS´egne Jørgen Petersen, Ida Lau Borch og Randi Thomsen ble programmet faglig fullendt.

Etter det faglige programmet fortsatte vi kvelden i god jubileumsånd med bevertning og mini-konsert med jazzkvartetten D-Lovely.

En ektefølt takk til alle som kom og for alle lykkeønskninger.

 

Nysgjerrig på PROMIS sin historie?
Les intervju med gründerne Jørgen Petersen og Stein Tore Rasmussen

Ønsker du å bli en del av vårt sterke fagmiljø?
Les om muligheter og karriere i PROMIS