Image not available

Kvinner i PROMIS- hils på Siri Sundby

Jeg tror at det gode renommeet blant kvinner skyldes fokus på faglig utvikling, spennende oppdrag samt en fleksibel arbeidshverdag med god mulighet til å påvirke hvor mye man jobber, sier Siri Sundby.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Tore Johan vil jobbe hos PROMIS – hils på ham!

“Da jeg kom i kontakt med selskapet fikk vi raskt god kjemi, og det var ikke vanskelig å bestemme seg for å bli en del av PROMIS. Jeg gleder meg til å få et miljø med flinke og hyggelige kolleger”

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Elin vil jobbe hos PROMIS – hils på henne

- PROMIS virket på meg som et selskap med mange erfarne og dyktige folk jeg kan lære masse av. Jeg synes det er appellerende at det er relativt få ansatte, slik at strukturen er flat og beslutningsveiene korte. PROMIS har dessuten en spennende kundebase!

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Trine vil jobbe hos PROMIS – hils på henne

– Valget mitt falt på PROMIS fordi det er et konsulentselskap med et sterkt og anerkjent fagmiljø. Siden de har et miljø av prosjektledere med lang erfaring og seniorkompetanse, ligger grunnlaget til rette for å lære rendyrket prosjektledelse, og samtidig bidra med min egen opparbeidede kompetanse.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

En smittende effekt fra Nepal

Reisebrevet fra Dhading vitner om at Education for Life (EFL) gjør en livsviktig jobb for unge kvinner i Nepal. Dette er tredje året på rad PROMIS og Promis Qualify støtter denne non-profit-organisasjonen som ble grunnlagt i 2013.

Klikk her for å lese mer!

Er DU den dyktige prosjektlederen PROMIS er på jakt etter?

Image not available

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter. Du må ha vilje til å ta ansvar og mot til å kunne stå frem og lede også i vanskelige situasjoner.

Les mer om mulighetene her ...

Er DU den dyktige prosjektlederen vi er på jakt etter?

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter.

Norges ledende konsulentselskap innen styring av IKT-prosjekter

Våre tjenester

iStock 000021549473 300 200

Vi leverer tjenester som bidrar til vellykkede IKT-investeringer for våre kunder. Les mer om tjenestene våre:

Våre produkter

ITPP 188 188Vi er opptatt av kontinuerlig fagutvikling innen prosjektstyring og prosjektledelse. Les mer om produktene våre: