Image not available

PROMIS vokser! Kom og bli med Julie-Marie og Elin på reisen

- Som nyansatt er det spennende å få være med på å sette kursen for selskapet fremover.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Marte vil jobbe i PROMIS – hils på henne

- Jeg valgte å starte i PROMIS siden det er et lite, ansatteid selskap der det er mulighet for stor påvirkningskraft over egen hverdag, prosjekter og faglig utvikling.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Jon vil jobbe i PROMIS – hils på ham

- PROMIS har et sterkt fagmiljø, erfarne medarbeidere og er et av landets beste miljøer innen prosjektledelse. Som arkitekt har jeg ofte en rolle der jeg samarbeider tett med prosjektledere, og må iblant fuske litt i faget selv. Ved å jobbe i PROMIS ser jeg muligheten til å utvikle og modne gjensidig forståelse mellom fagene arkitektur og prosjektledelse.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

David vil jobbe i PROMIS – hils på ham

- Grunnen til at jeg nå vil jobbe hos PROMIS er at de har et veldig godt merkenavn, og leverer kvalitet og standarder for offentlige it-prosjekter. I tillegg er PROMIS et lite selskap hvor de ansatte har frihet til å utvikle seg faglig.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Claire vil jobbe i PROMIS – hils på henne

- Etter mange år i et globalt konsulentselskap følte jeg meg klar for et mer spisset miljø- med flat struktur og kortere vei til beslutninger, samt større eierskap. PROMIS ble et naturlig valg, og jeg er stolt av å få bli en del av dette anerkjente fag-miljøet.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Elin vil jobbe hos PROMIS – hils på henne

- PROMIS virket på meg som et selskap med mange erfarne og dyktige folk jeg kan lære masse av. Jeg synes det er appellerende at det er relativt få ansatte, slik at strukturen er flat og beslutningsveiene korte. PROMIS har dessuten en spennende kundebase!

Klikk her for å lese mer!

Er DU den dyktige prosjektlederen PROMIS er på jakt etter?

Image not available

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter. Du må ha vilje til å ta ansvar og mot til å kunne stå frem og lede også i vanskelige situasjoner.

Les mer om mulighetene her ...

Er DU den dyktige prosjektlederen vi er på jakt etter?

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter.

Norges ledende konsulentselskap innen styring av IKT-prosjekter

Våre tjenester

iStock 000021549473 300 200

Vi leverer tjenester som bidrar til vellykkede IKT-investeringer for våre kunder. Les mer om tjenestene våre:

Våre produkter

ITPP 188 188Vi er opptatt av kontinuerlig fagutvikling innen prosjektstyring og prosjektledelse. Les mer om produktene våre: