Image not available

Dyrk håndverket - gjør som Julie

– Hos PROMIS ser jeg frem til å ta del i et sterkt fagmiljø. Samtidig verdsetter jeg å få tillit, fleksibilitet og selvstendighet. I min karriere har jeg vært opptatt av faglig og personlig utvikling, og setter både erfaringsutveksling med kolleger og mer tradisjonell kompetanseutvikling høyt.

Klikk her for å lese mer!

Image not available

Ida vil jobbe hos PROMIS – hils på henne

Et enkelt valg: – Jeg føler meg heldig som har fått jobbe med flere prosjekter og mange meget dyktige prosjektledere fra Promis. Da jeg bestemte meg for å gå tilbake til å være konsulent i prosjektledelse, og fant ut at min gamle sjef Mette Statle Gulbrandsen hadde startet i PROMIS, var valget veldig lett

Klikk her for å lese mer!

Image not available

En smittende effekt fra Nepal

Reisebrevet fra Dhading vitner om at Education for Life (EFL) gjør en livsviktig jobb for unge kvinner i Nepal. Dette er tredje året på rad PROMIS og Promis Qualify støtter denne non-profit-organisasjonen som ble grunnlagt i 2013.

Klikk her for å lese mer!

Er DU den dyktige prosjektlederen PROMIS er på jakt etter?

Image not available

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter. Du må ha vilje til å ta ansvar og mot til å kunne stå frem og lede også i vanskelige situasjoner.

Les mer om mulighetene her ...

Er DU den dyktige prosjektlederen vi er på jakt etter?

Vi søker etter deg som har faglig trygghet og entusiasme innenfor prosjektledelse, offentlige anskaffelser eller kvalitetssikring av IKT-prosjekter.

Image not available

Torstein vil jobbe hos PROMIS – hils på han

Fra DNB til konsulentbransjen. – Jeg er utdannet sivilingeniør innen Informasjonsteknologi fra NTNU, med spesialisering i systemering. Etter 15 år i DNB gikk jeg over i konsulentbransjen, og etter fem år hos Bouvet ønsket jeg å prøve noe nytt.

Klikk her for å lese mer!

Norges ledende konsulentselskap innen styring av IKT-prosjekter

Våre tjenester

iStock 000021549473 300 200

Vi leverer tjenester som bidrar til vellykkede IKT-investeringer for våre kunder. Les mer om tjenestene våre:

Våre produkter

ITPP 188 188Vi er opptatt av kontinuerlig fagutvikling innen prosjektstyring og prosjektledelse. Les mer om produktene våre: