Portrettbilde av Lars Østli Jakobsen

Lars vil jobbe i PROMIS – hils på ham!

Anerkjent prosjektledermiljø fristet 

Lars Østli Jakobsen starter hos PROMIS i dag, 1. september. Han har et bredt spekter av fagområder, blant annet prosjektledelse og -styring, smidig og tradisjonell metodikk for styring av prosjekter, estimering, produkt- og tjenesteutvikling, ressursstyring, risikostyring og gevinstrealisering

– Jeg startet i PROMIS fordi jeg ønsket å jobbe i et fremoverlent, solid og anerkjent prosjektledermiljø hvor det er store muligheter for å utvikle seg sammen med dyktige kollegaer. Jeg liker at PROMIS har mange spennende kunder, er akkurat passe stort og har en flat struktur hvor man hjelper hverandre. 

 

Siviløkonom med lang fartstid i bransjen

Lars er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (2012). Han har nesten 10 års erfaring som rådgiver og prosjektleder i utviklings-, integrasjons- og rådgivningsprosjekter i både offentlig og privat sektor. Lars har lang erfaring med styring av fremdrift, leveranser, økonomi og risiko, og han er resultatorientert og opptatt av å legge til rette for gode beslutningsprosesser. Lars er sertifisert Scrum Master. Han er opptatt av at det skal være gøy å jobbe sammen, og fremstår som profesjonell, pragmatisk, tilgjengelig og til å stole på.