Portrettbilde av Trine Langeland

Trine vil jobbe i PROMIS – hils på henne!

Tilbake i PROMIS

Trine Langeland er tilbake i PROMIS etter 1,5 år hos Hafslund Eco. Hun har jobbet med prosjektledelse i 15 år, og er nå klar for nye utfordringer hos Bane NOR med PROMIS. 

– Det som tiltrakk meg er at PROMIS har et sterkt fagmiljø som bidrar til å utvikle prosjektfaget. I tillegg kan de ansatte påvirke både på selskapsnivå og i forhold til egen arbeidshverdag. Og sist, men ikke minst, er det et godt faglig og sosialt miljø med mange kompetanseområder og hyggelige kollegaer. 

Videre forteller hun at PROMIS har en god posisjon i markedet, som gir gode muligheter for spennende oppdrag hos et vidt spekter av kunder innen offentlig og privat sektor. 

Ingeniør med allsidig bakgrunn

Trine er utdannet ingeniør fra Høgskolen i Oslo, med en master innen medisintekniske fag fra Universitetet i Leuven (Belgia). Hun har en allsidig bakgrunn innen softwareutvikling som utvikler, tester, produkt- og prosjektleder. Hun har en bred prosjekterfaring både på kunde- og leverandørsiden, både fra små og store virksomheter. Med teknisk bakgrunn og god forretningsforståelse setter Trine seg raskt inn i nye fagområder. Hun er en effektiv og strukturert prosjektleder og rådgiver som er fokusert på å etablere effektive team.